"Expert in het beste en zuiverste water"
0

Alkaline filter voor basisch (kangen) water

Het inline alkaline filter kan eenvoudig aan een osmoseapparaat worden toegevoegd waardoor u profiteert van het zeer zuivere drinkwater van het osmosapparaat wat vervolgens basisch wordt gemaakt door het alkaline filter. Het alkalische water wordt ook vaak kangen water genoemd en draagt bij aan de neutralisatie van de zuurballans in het lichaam. Het water is verrijkt met natuurlijke calcium-, magnesium-, natrium- en kalium-ionen en heeft een zeer lage redox-waarde en een groot overschot van vrije elektronen. Deze hebben een antioxidant effect en neutraliseren vrije radicalen.  Met het alkaline filter kan een pH waarde van 8-9.5pH worden gerealiseerd. Bij deze waarde spreek men van  basisch water welke de zure pH waarde kan neutraliseren.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 • Inline alkaline filter 2 inch

  Inline alkaline filter 2 inch

  Het inline alkaline filter kan eenvoudig aan een osmoseapparaat worden toegevoegd waardoor u profiteert van het ... meer info

  € 19,95
 • Alkalinefilterkit

  Alkalinefilter kit

  Het inline alkalinefilter kan eenvoudig aan een osmoseapparaat worden toegevoegd waardoor u profiteert van het ... meer info

  € 24,95

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osmoseapparaat.nl

Neemt u alleen genoegen met het beste en zuiverste water? Wilt u zeker weten dat uw drinkwater vrij is van verontreinigingen of wilt u enkel het zuiverste water, vrij van silicaten, voor uw (zee)aquarium gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn expert op het gebied van omgekeerde osmose apparaten en bieden u een groot assortiment met voor iedereen de juiste oplossing. Ons streven is enkel kwalitatief hoogwaardige producten voor scherpe prijzen aan te bieden en wij hebben dan ook regelmatig interessante aanbiedingen.

Wilt u advies welk osmose toestel het best aan uw eisen voldoet of heeft u een andere vraag, stel deze dan gerust via het contactformulier. Bent u opzoek naar een osmosesysteem welke over specifieke onderdelen beschikt, probeer dan de uitgebreid zoeken functie.

 Veilig betalen

14 dagen bedenktijd

Gratis verzending NL/BE/DE vanaf 75

Mister cash