Retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop dan kunt u deze retourneren door gebruikt te maken van het herroepingrecht.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling onder het herroepingsrecht zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij crediteren de door u gedane betaling voor het product, inclusief eventuele leveringskosten welke door ons in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product. Dit doen wij binnen 7 dagen volgend op de dag waarop de retourzending door ons is ontvangen. Voor terugbetalingen wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Wilt u gebruikmaken van uw herroepinsrecht dan gaat u als volgt te werk:

  • Verpak de te retourneren producten in een stevige verpakking en zorg ervoor dat deze goed beschermt zijn tegen stoten en/of schuiven.
  • Stuur een briefje in de doos mee met daarop uw naam en bestelnummer of factuurnummer. (Deze kunt u terugvinden op uw factuur en bevestigingsemail van uw bestelling). Ook is het mogelijk gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping en deze uit te printen en aan de zending toe te voegen.
  • Verstuur uw retourzending naar onderstaand adres en bewaar het verzendbewijs totdat de retourzending door ons is verwerkt en het aankoopbedrag is teruggestort op uw rekening.

    Osmoseapparaat.nl
    Het Rode Hert 16
    3824 CE Amersfoort